Äntligen är nya Mina sidor här!

Mina sidor har fått ett nytt ansikte!

På Mina sidor finns relevant information för dig som hyresgäst gällande dina avtal, betalningar och ärenden. Som hyresgäst kan du även registrera felanmälningar och ta emot meddelanden från oss på Bostadsbolaget i Mjölby avseende drift, nyhetsutskick och mycket annat.

Som sökande kan du göra och följa dina intresseanmälningar, ta del av visningsinformation och signera avtal om du blir aktuell som hyresgäst. Du hanterar hela din sökandeprocess på ett enkelt och smidigt sätt digitalt.

Så här gör du för att komma in på Mina sidor första gången:

  • Inloggning/registrering på Mina sidor gör du med BankID om du har ett fullständigt personnummer (ÅÅÅÅMMDD-NNNN). När du legitimerar dig gör du det mot Momentum Signering, inte Bostadsbolaget i Mjölby AB, vilket är så det kommer fungera framöver.
  • Saknar du BankID/fullständigt personnummer så hör av dig till oss så får du en aktiveringslänk via e-post. Enklast är att du skickar ett mejl till info@mjolbybostad.se så hjälper vi dig den vägen.
  • Om du administrerar någon annans sökande/hyresgästsidor vill vi också att du kontaktar oss. Då kan du vända dig direkt till bobutiken genom att antingen mejla till bobutik@mjolbybostad.se eller ringa oss på telefonnummer 0142-85454.

 

Du ansvarar själv för att hantera dina inloggningsuppgifter på säkert sätt.

Låt oss hålla kontakten
Under menyn ”Kontaktvägar” på Mina sidor kan du själv styra över hur du önskar att bli kontaktad av oss. Relevant information kommer alltid att skickas ut till dig som notifieringar till Mina sidor. Tänk på att e-postadress är en viktig kontaktuppgift för att kommunikationen från oss ska fungera, många meddelanden kommer endast skickas via e-post och/eller som Mina sidor notifiering.

När börjar vi publicera nya lägenheter?
Redan nu finns det lägenheter publicerade på Mina sidor, så om du söker lägenhet rekommenderar vi dig att titta under Sök ledigt. För att få e-post med förslag på passande lediga lägenheter som läggs ut för intresseanmälan behöver du fylla i dina bevakningar på nya Mina sidor. Det här gäller alla, även du som tidigare fått förslag via e-post från oss. Fyller du inte i bevakning kommer du heller inte få några förslag utskickade när vi publicerar nya lägenheter.

Välkommen in och bekanta dig med våra nya Mina sidor!

Glad personal hoppar