Välkommen på visning lördag 20 januari!

Av totalt 60 sprillans nya lägenheter finns det nu bara 4 kvar – är du en av dem som skriver kontrakt på en nyproducerad lägenhet på Fallvägen i Mantorp?

Vi öppnar upp dörrarna till de fyra lägenheter som finns kvar för tilldelning nu på lördag mellan klockan 11-12.  Du kan flytta in i en helt ny lägenhet på Fallvägen 2 redan till nästa månadsskifte!

Lägenheterna är genomgående målade i vitt och i alla rum ligger ekparkett, förutom i hallen där du välkomnas in på praktisk klinkers. Köket har vita luckor, vitt kakel och grå laminatskiva och är utrustat med diskmaskin. Badrummet är helkaklat med grått golv med komfortvärme. Tvättmaskin och torktumlare ingår som standard. En generös klädkammare ryms även inne i lägenheten. Alla fem lägenheter har inglasad balkong, vilket ger något av en känsla av ett extra rum under delar av året.

På Fallvägen flyttar du inte bara in i en lägenhet i ett hus, vi erbjuder även en fantastiskt fin innergård med plats både för lek och en matbit utomhus när vädret tillåter.

Här har du alla möjligheter att bo och leva det enkla och miljövänliga livet. På innergården ligger ett modernt återvinningsrum och ett separat rum för cyklar. Totalt 8 laddplatser för elbilar finns på området. Väljer du att åka kollektivt kan vi locka med endast fem minuters promenad till Mantorps pendelstation.

Lägenheterna finns publicerade på Mina sidor via vår hemsida och intresseanmälan gör du senast måndag 22 januari. Vi ses på på visningen!

Kommer du med bil parkerar du på inkörsvägen till Fallvägen. Parkeringsplatserna på området Kristallen tillhör hyresgästerna på Fallvägen och är upptagna.

mamma med två barn i en mysig hem