Förråd & lokaler

Förråd

Du som hyr lägenhet hos oss och behöver ett extra förråd kan aktivera dig in vår kö för förråd. I samband med att vi får in uppsägningar på mindre förråd läggs de upp på Mina sidor (på samma sätt som vi gör med lediga lägenheter och fordonsplatser) och finns då tillgängliga för dig att göra intresseanmälan på. Om fler än en person gör intresseanmälan på samma förråd tilldelas förrådet den som har högst köpoäng i vår förrådskö.

Lagerlokal

Vi kan också erbjuda större källarlokaler som kan användas som ett större förråd eller en lagerlokal. Dessa lämpar sig bra om du exempelvis vill ha plats för förvaring av lite större saker eller är ute efter möjlighet till magasinering. Den här typen av lagerlokal hyr vi ut till alla, även du som inte redan är hyresgäst hos oss. Är du intresserad av att hyra en lagerlokal eller vill ha mer information, kontakta bobutiken genom att skicka ett mejl till bobutik@mjolbybostad.se.

Lokaler

Vi har även större lokaler för kommersiellt bruk som du kan hyra för ditt företag eller din verksamhet. De flesta av dessa lokaler finns runt Stora torget i Mjölby och är lämpliga för butik eller kontor. Är du intresserad av en lokal? Fyll i kontaktformuläret nedan!

    Här kan du bifoga en fil/text eller bild som du vill att vi ska ta del av


    * Obligatoriskt fält