två tonåringar som sitter i en soffa

När du loggar du in första gången

  • Logga in på Mina sidor med BankID. Med nya Mina sidor legitimerar du dig mot Momentum Signering, inte Bostadsbolaget i Mjölby AB, och det är helt korrekt.
  • Saknar du BankID behöver du nya inloggningsuppgifter, de gamla uppgifterna fungerar inte längre. För att få nya inloggningsuppgifter kan du mejla till bobutik@mjolbybostad.se så skickar vi en länk till dig med nytt användarnamn och lösenord.

Bobutiken hjälper dig med alla typer av frågor som rör uthyrning, lediga objekt och inloggning på Mina sidor. Du kan alltid nå oss via bobutik@mjolbybostad.se. Vill du hellre ringa oss nås vi på telefonnummer 0142-854 54 vardagar kl. 10-12 & 13-15.

Vi har också öppet för besök måndag till fredag kl. 13-15 på Burensköldsvägen 6 i Mjölby.

Fyll i din bevakning för att få e-post om lediga lägenheter

För att få e-post med förslag på passande lediga lägenheter behöver du fylla i dina bevakningar på nya Mina sidor. Det här gäller alla, även du som tidigare fått e-post från oss. Du kan välja vilken storlek på lägenhet du söker, vilket område och om du har några särskilda önskemål så som hiss eller balkong, precis som tidigare. Det som är nytt är att du väljer det minsta antalet rum och kvadratmeter som matchar det du söker.

Hur skapar jag en bevakning?

När du loggar in på Mina sidor hittar du Bevakningar under Mitt sökande. Där väljer du vilken kö du vill skapa bevakning för och fyller i antal rum, storlek, område eller önskemål du är intresserad av. När du har sparat din bevakning kommer du få förslag via e-post på lediga objekt som matchar det du söker.

Om du vill kan du lägga till flera olika bevakningar – det finns ingen maxgräns för hur du väljer att göra.