Kungshöga trygghetsboende

Kungshöga trygghetsboende på Kungshögagatan/Dackegatan är Bostadsbolagets största trygghetsboende med 69 lägenheter. Trygghetsboendet består av tre delar som tillsammans utgör ett och samma trygghetsboende. Den äldsta delen är ett tvåvåningshus med 30 tvåor på cirka 57 kvadratmeter. I huset med adress Dackegatan finns 11 treor och fyra tvåor och i den nybyggda delen (som hade inflyttning 2019) finns 24 lägenheter fördelat på tre våningar.

Hyran för en tvåa på 57 kvadratmeter i den äldsta delen av trygghetsboendet ligger på cirka 5.700 kr/månad.  En tvåa på 54 kvadratmeter i den nyaste delen kostar cirka 7.300 kr/månad. I husdelen med adress Dackegatan kostar en trea på cirka 91 kvadratmeter 7.700 kr/månad. För att få reda på mer vad som skiljer de olika delarna av huset och lägenheterna åt, kontakta bobutiken på telefon 0142-85454.

I huset finns stora rymliga gemensamhetslokaler och administrativa utrymmen. Här finns också en övernattningslägenhet för gäster och ett spa med bastu för hyresgästerna att boka och använda.

Kungshöga trygghetsboende