Bostadsbolaget bjuder alla barn på gratis stadslopp

Nu öppnar anmälan till Skill Mjölby Stadslopp 14 maj 2022 med nyheten att Bostadsbolaget blir ny titelpartner till barnloppet. Bostadsbolaget Lilla Stadsparksloppet är det nya namnet där alla barn deltar helt gratis tack vare det kommunala bostadsbolaget.
– Det var jättekul att vara med första året när Bostadsbolaget var medaljpartner och vi själva delade ut medaljerna efter målgång. Eventet var verkligen lyckat. När vi fick chansen att vara titelpartner till barnloppet behövde vi inte lång betänketid för att bestämma oss, säger Sarah Andersson, marknadschef på Bostadsbolaget.

Bostadsbolaget förvaltar 2 700 lägenheter där det bor 4 500-5 000 personer.
– Vi har väldigt många barnfamiljer som bor hos oss. Det är tacksamt att göra något för dem. Vi gör redan mycket för barn, att kunna erbjuda gratis anmälan till barnloppet ligger helt i linje med hur vi vill jobba, berättar Karin Pettersson, kommunikatör på Bostadsbolaget.

Banan för Bostadsbolaget Lilla Stadsparksloppet blir densamma som premiäråret. Start i Stadsparken, runt Svartån in i Gästisparken och tillbaka in i Stadsparken för målgången. 1,1 lättlöpta kilometer.

– En perfekt bana för barnen, där föräldrar och publik kan se dem nästan hela vägen, säger Karin Pettersson.
Alla barn får förstås medalj, vattenflaska och diverse energigivande produkter efter målgång.

– Vi får se om vi kan klura ut något mer till barnen som höjer upplevelsen, berättar Sarah Andersson.
Från arrangörshåll är det bara glada miner över det nya samarbetet som sträcker sig minst tre år framåt.

– Att ha ett bostadsbolag i rollen som titelpartner för ett barnlopp är riktigt bra. Bostadsbolaget når många barn via sina nätverk och jag kan redan nu lova att det blir en riktig motionsfest lördagen 14 maj 2022, säger tävlingsledaren Mikael Grip.

Mer information hittar du på Skill Mjölby stadslopp.