Dagläger på Travskolan

23 jun, 2020 - 24 jun, 2020

9:00 - 15:00

Västerlösavägen 12 i Mantorp

Bostadsbolagets event

Bostadsbolaget och Travskolan i Mantorp har glädjen att bjuda in dig som är mellan 8-15 år och bor hos Bostadsbolaget att medverka på härliga sommardagar bland hästarna i travskolan.

Här kommer du få närkontakt med hästarna! Givetvis får du prova på att köra och lära dig mer om stallets och hästarnas rutiner.

Klä dig i oömma kläder, ordentliga skor (inga sandaler eller foppatofflor) och efter väder. Vi kommer tillbringa mycket tid utomhus. Hjälm, säkerhetsväst och övrig utrustning får du låna. Inga förkunskaper krävs – vi lovar att du får en toppendag på Travskolan!

Max 10 deltagare per dag – först till kvarn gäller. Får vi in färre än 6 stycken anmälningar blir lägret tyvärr inställt. Sista anmälningsdagen är onsdag den 17/6. Bekräftelse på din anmälan och ytterligare information skickas till den mejladress anmälan kommer från.

Anmäl genom att mejla till karin.pettersson@mjolbybostad.se. I din anmälan vill vi att du skriver:

    • Barnets namn och mobilnummer (om det finns)
    • Målsmans namn, mejladress och mobilnummer
    • Adress
    • Eventuella allergier
    • Vi kommer fota för publicering på hemsida och andra sociala kanaler. Meddela om detta inte är ok.

 

Har du inte möjlighet att skjutsa ditt barn till Travet i Mantorp? Inga problem, vi löser det. Skriv med i anmälan om ditt barn behöver skjuts till och från Mantorp.

Medtag egen matsäck (kylskåp och micro finns). Är vädret fint lunchar vi utomhus. Travskolan bjuder på saft och bulle som avslutning på dagen.

Vid eventuella frågor:
Kontakta Travskolans Malin Lindström, 070-213 82 53

Barn kör häst och vagn