Hämtning och lämning av nycklar för maj

Eftersom 1 maj ligger på en söndag, och är en helgdag, börjar alla nya kontrakt att gälla måndag 2 maj. Detsamma gäller uppsagda kontakt som då blir uppsagda till 2 maj.

Flyttar du ut eller in ett annat datum? Kontakta ditt områdesteam för att boka in en tid.

Är du osäker på vilket område ditt garage eller lägenhet tillhör?

Klicka här för mer information.

Inlämning av garage- och/eller lägenhetsnycklar som tillhör område:

Mjölby Södra:

Nycklarna lämnas in mellan klockan 08.00-10.00 måndag 2 maj på områdeskontoret på Stjärngatan 10. När du har flyttat ut gör vi en städbesiktning. Om du vill boka in en städbesiktning tidigare, mejla dina fastighetsvärdar på infosodra@mjolbybostad.se Det är viktigt att du städar ordentligt, och att du lämnar in alla nycklar samt din tv-box med tre kablar och fjärrkontroll till oss för att inte bli debiterad. Flyttar du en annan dag än den 2 maj? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Skänninge/Väderstad:

Nycklarna lämnas in mellan klockan 08.00-10.00 måndag 2 maj på områdeskontoret på Lilla Vallgatan 4 i Skänninge. Vi tar emot nycklarna utomhus. När du har flyttat ut gör vi en städbesiktning. Om du vill boka in en städbesiktning tidigare, mejla dina fastighetsvärdar på infoskanninge@mjolbybostad.se Det är viktigt att du städar ordentligt, och att du lämnar in din tv-box med tre kablar och fjärrkontroll till oss för att inte bli debiterad. Flyttar du en annan dag än den 2 maj? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Mantorp:

Nycklarna lämnas in mellan klockan 08.00-10.00 måndag 2 maj på områdeskontoret på Vetavägen 2. Flyttar du en annan dag än den 2 maj? Kontakta oss så hjälper vi dig. Mejla till infomantorp@mjolbybostad.se och boka in en tid. Innan du flyttar ut vill vi göra en slutbesiktning av lägenheten. I samband med slutbesiktningen kan du lämna nycklar och Tv-box. Det är viktigt att du kommer ihåg att lämna in din tv-box med tre kablar och fjärrkontroll till oss för att inte bli debiterad kostnaden för den.

Mjölby Norra:

Nycklarna lämnas i det uppmärkta brevinkastet på områdeskontoret senast klockan 10.00 måndag 2 maj. Använd mall och kuvertet du får från oss, och fyll i uppgifterna på formuläret. Områdeskontoret ligger på Prästgårdsliden 12 vid vändplatsen. När du har flyttat ut gör vi en städbesiktning. Om du vill vara med på städbesiktningen, mejla dina fastighetsvärdar på infonorra@mjolbybostad.se för att boka in en tid. I samband med städbesiktningen kan du lämna in nycklarna. Det är viktigt att du städar ordentligt, och att du lämnar din tv-box med tre kablar och fjärrkontroll i lägenheten för att inte bli debiterad. Flyttar du en annan dag än 2 maj? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Hämtning av garage- och/eller lägenhetsnycklar som tillhör område:

Mjölby Södra:

Du är välkommen att hämta dina nycklar på eftermiddagen måndag 2 maj mellan 14.00-15.30. Nycklarna hämtas på områdeskontoret på Stjärngatan 10. Glöm inte att ta med dig en giltig legitimation. Flyttar du in en annan dag än 2 maj? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Är du sjuk eller tillhör en riskgrupp? Eftersom det är många som flyttar på en och samma dag önskar vi att du som är sjuk eller tillhör en riskgrupp stannar hemma. För att ändå kunna lämna in eller hämta ut nycklarna kan någon annan göra detta åt dig. Vi vill att du i förväg berättar för oss vem det är som kommer för att hämta ut nycklarna så att vi vet att vi lämnar ut nycklarna till rätt person. Hör av dig till dina fastighetsvärdar Anders på telefon 0142-483 034 eller Ellinor på telefon 0142-483 024.

Skänninge/Väderstad:

Du är välkommen att hämta dina nycklar på eftermiddagen den 2 maj mellan klockan 14.00-15.30. De hämtas vid områdeskontoret på Lilla Vallgatan 4 i Skänninge.  Glöm inte att ta med dig en giltig legitimation. Flyttar du in en annan dag än 2 maj? Kontakta oss på infoskanninge@mjolbybostad.se så hjälper vi dig.

Är du sjuk eller tillhör en riskgrupp? Vi vill att du som är sjuk eller tillhör en riskgrupp stannar hemma. För att ändå kunna lämna in eller hämta ut nycklarna kan någon annan göra detta åt dig. Vi vill att du i förväg berättar för oss vem det är som kommer för att hämta ut nycklarna så att vi lämnar ut nycklarna till rätt person. Kontakta din fastighetsvärd, Jimmy på telefon 0142-483 002.

Mantorp:

Du är välkommen att hämta dina nycklar på eftermiddagen måndag 2 maj på områdeskontoret i Mantorp som ligger på Vetavägen 2, ingång på baksidan. Vi vill att du mejlar infomantorp@mjolbybostad.se för att boka in en tid. Vi tar emot en person i taget och du får stå utomhus och vänta på din tur. Glöm inte att ta med dig en giltig legitimation. Flyttar du in en annan dag än 2 maj? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Är du sjuk eller tillhör en riskgrupp? Vi vill att du som är sjuk eller tillhör en riskgrupp stannar hemma. För att ändå kunna lämna in eller hämta ut nycklarna kan någon annan göra detta åt dig. Vi vill att du i förväg berättar för oss vem det är som kommer för att hämta ut nycklarna så att vi vet att vi lämnar ut nycklarna till rätt person. Du kan meddela din fastighetsvärd Håkan genom att ringa 0142-483 035.

Mjölby Norra:

Du är välkommen att hämta dina nycklar på eftermiddagen måndag 2 maj mellan klockan 14.00-15.30. Nycklarna lämnas ut på områdeskontoret på Prästgårdsliden 12, vid vändplatsen. Vi tar emot en person i taget och du får stå utomhus och vänta på din tur. Glöm inte att ta med dig en giltig legitimation. Om du inte har möjlighet att komma då, kontakta fastighetsvärdarna Claes på telefon 0142-483 019 eller Sara på telefon 0142-483 006. Flyttar du in en annan dag än 2 maj? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Är du sjuk eller tillhör en riskgrupp? Vi vill att du som är sjuk eller tillhör en riskgrupp stannar hemma. För att ändå kunna lämna in eller hämta ut nycklarna kan någon annan göra detta åt dig. Vi vill att du i förväg berättar för oss vem det är som kommer för att hämta ut nycklarna så att vi vet att vi lämnar ut nycklarna till rätt person. Du kan meddela fastighetsvärdarna Sara på telefon 0142-483 006 eller Claes på telefon 0142-483 019.

Körsbärsblommor framför en husfasad och golfbil med bostadsbolagets logga på