I och med ett systembyte kommer inga nya lägenheter publiceras på vår hemsida. 15 december är vårt nya system igång och då kommer vi succesivt börja publicera lediga lägenheter igen.

Hyresgäst

Under den här sidan har vi samlat massor med information som vi tror att du kan ha nytta av. Skulle du inte hitta det du söker är du välkommen att kontakta ditt områdesteam. Kontaktuppgifter till dem hittar du här.

Mina sidor

Du har väl inte missat att det finns en hel del information för dig när du loggar in på mina sidor? Du kan bland annat ta del av följande:

  • Se ditt hyresavtal och planlösning.
  • Göra felanmälan där du kan bifoga foton på det som är trasigt eller fel samt se status på din felanmälan.
  • Se underhållsstatus och beställa HLU (hyresgäststyrt underhåll). Detta skrev vanligtvis varje år under oktober månad.
  • Möjlighet att fylla i en tillfällig adress.

Bostadsbolagets app – under avveckling

Vår app är på väg att avvecklas så vi uppmanar dig att alltid logga in på mina sidor via webbsidan https://www.mjolbybostad.se

Eventkalender

Tillsammans med våra samarbetspartners fortsätter vi att ordna olika event för dig som bor hos. All information publicerar vi i vår eventkalender. Klicka här för att komma till eventkalendern.

Våra områden

Våra lägenheter finns uppdelade på fyra områden, Mjölby Södra, Mjölby Norra, Mantorp och Skänninge/Väderstad. Här kan du läsa om vilket område din adress tillhör och vilket områdesteam som arbetar hos dig.

Eventkalender

Bostadsbolaget arrangerar aktiviteter och möten under hela året. Ibland i egen regi och ibland med andra samarbetspartners. Här kan du läsa mer om vad som är på gång i ditt område.

Nyheter till dig som bor hos oss