Hyresgäst

Under den här sidan har vi samlat massor med information som vi tror att du kan ha nytta av. Skulle du inte hitta det du söker är du välkommen att kontakta ditt områdesteam. Kontaktuppgifter till ditt dem hittar du här.

Mina sidor

Du har väl inte missat att det finns en hel del information för dig när du loggar in på mina sidor? Du kan bland annat ta del av följande:

  • Se ditt hyresavtal och planlösning.
  • Göra felanmälan där du kan bifoga foton på det som är trasigt eller fel samt se status på din felanmälan.
  • Se underhållsstatus och beställa HLU (hyresgäststyrt underhåll). Detta skrev vanligtvis varje år under oktober månad.
  • Möjlighet att fylla i en tillfällig adress.

Bostadsbolagets app

Ett smidigt sätt att både ha koll på lediga lägenheter och få info kring din lägenhet hittar du i vår app. Sök på Bostadsbolaget i Mjölby i App Store eller Google Play och ladda ner. Tillåter du pushnotiser får du snabbt information om sånt som rör din lägenhet eller ditt hus/område. Vi skickar inte ut någon reklam, bara information!

Eventkalender

Corona fortsätter att sätta prägel på 2021. Vi vet inte riktigt vilka aktiviteter och event som kommer blir av i år än, men planerar för att kunna sponsra och engagera oss i föreningar och klubbar i kommunen som vanligt. Våra uppskattade containerdagar kommer definitivt bli av under året. Mer info hittar du i vår eventkalender.

Våra områden

Våra lägenheter finns uppdelade på fyra områden, Mjölby Södra, Mjölby Norra, Mantorp och Skänninge/Väderstad. Här kan du läsa om vilket område din adress tillhör och vilket områdesteam som arbetar hos dig.

Eventkalender

Bostadsbolaget arrangerar aktiviteter och möten under hela året. Ibland i egen regi och ibland med andra samarbetspartners. Här kan du läsa mer om vad som är på gång i ditt område.

Nyheter till dig som bor hos oss