Vad är det som händer här då?

Står det en grävmaskin utanför fönstret eller har byggstaket plötsligt dykt upp på ditt område? Då är vi säkert igång med ett av alla de projekt vi och våra entreprenörer genomför varje år. Här är en liten sammanfattning om vad som händer just nu.

skylt som det står vad är det som händer här då?

Kyrkogatan 4, Mjölby

I korsningen Stora Torget-Kyrkogatan finns en lågdel som sitter ihop med huvudbyggnaden på Stora Torget 4. Här finns en lokal som tidigare bland annat hört till restaurangen som funnits i huset men som de senaste åren använts som förråd av vår egen personal. Denna nya lägenhet blir på 2 rum och kök och 52 kvadratmeter, och får dessutom en egen entré utifrån.

Invändigt iordningställs lägenheten till så nära nyproduktionsstandard det är möjligt efter förutsättningarna. Vitmålade väggar, parkett på golv och i badrum kakel på vägg och plastmatta på golv. Lägenheten förses med tvätt- och diskmaskin som standard. Vi passar även på att byta tak och måla om fasaden utvändigt.

Prästgårdsliden, Mjölby

  • Genom projektet Mitt P-liden (tillsammans med Hyresgästföreningen) kommer det hända saker bakom husen på Prästgårdsliden 2 A och 2 B. Här kommer vi så småningom anlägga naturstig, gemensamhetsyta med grill och bänkar och mycket annat. Mer information kommer.
Skylt vad händer här
Vad är det som händer här-skylt med hus i bakgrunden

Skattegården, Mjölby

  • I mars 2022 påbörjades arbetet med att iordningställa nya fina odlingsbäddar för våra hyresgäster. Totalt kommer det bli 22 stycken odlingsbäddar med en grillyta i mitten. Varje bädd kommer vara 10 kvadratmeter stora och hyrs ut via bobutiken under senare delen av maj 2022.
plattläggning med hus i bakgrunden

Mantorp

  • Arbete påbörjas med att ställa upp molokar (sopkärl) vid Centrum och Vetavägen.
centrumhuset i Mantorp