Information om nycklar – 1 oktober

Alla nycklar lämnas och hämtas på ditt områdeskontor. I år ligger 1 oktober på en lördag vilket betyder att du som ska flytta från oss ska lämna in dina nycklar senast klockan 10.00 måndag den 3 oktober. Du som har ett kontrakt som startar 1 oktober får hämta dina nycklar på respektive områdeskontor mellan klockan 14.00-15.30 måndag 3 oktober.

Flyttar du ut eller in ett annat datum än 1 oktober? Kontakta ditt områdesteam för att boka in en tid.

Är du osäker på vilket område ditt garage eller lägenhet tillhör?

Klicka här för mer information.

Inlämning av garage- och/eller lägenhetsnycklar som tillhör område:

Mjölby Södra:

Nycklarna lämnas in mellan klockan 08.00-10.00 måndag 3 oktober på områdeskontoret på Stjärngatan 10 – ingång från gården. När du har flyttat ut gör vi en städbesiktning. Om du vill boka in en städbesiktning tidigare, mejla din fastighetsvärd Anders eller Ellinor. Det är viktigt att du städar ordentligt, och att du lämnar in alla nycklar samt din tv-box med tre kablar och fjärrkontroll till oss för att inte bli debiterad. Flyttar du en annan dag i oktober än just den första? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Skänninge/Väderstad:

Nycklarna lämnas in mellan klockan 08.00-10.00 måndag 3 oktober på områdeskontoret på Lilla Vallgatan 4 i Skänninge. När du har flyttat ut gör vi en städbesiktning. Om du vill boka in en städbesiktning tidigare, ring till ditt områdesteam på telefon 0142-67 77 75. Det är viktigt att du städar ordentligt, och att du lämnar in din tv-box med tre kablar och fjärrkontroll till oss för att inte bli debiterad. Flyttar du en annan dag i oktober än just den första? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Mantorp:

Nycklarna lämnas in mellan klockan 08.00-10.00 måndag 3 oktober på områdeskontoret på Vetavägen 2. Flyttar du en annan dag i oktober än just den första? Kontakta oss på telefon 0142-67 77 85 så hjälper vi dig. Innan du flyttar ut vill vi göra en slutbesiktning av lägenheten. I samband med slutbesiktningen kan du lämna nycklar och Tv-box. Det är viktigt att du kommer ihåg att lämna in din tv-box med tre kablar och fjärrkontroll till oss för att inte bli debiterad kostnaden för den.

Mjölby Norra:

Nycklarna lämnas i det uppmärkta brevinkastet på områdeskontoret senast klockan 10.00 måndag 3 oktober. Använd mall och kuvertet du får från oss, och fyll i uppgifterna på formuläret. Områdeskontoret ligger på Prästgårdsliden 12 vid vändplatsen. När du har flyttat ut gör vi en städbesiktning. Om du vill vara med på städbesiktningen, mejla din fastighetsvärd Sara eller Claes för att boka in en tid. I samband med städbesiktningen kan du lämna in nycklarna. Det är viktigt att du städar ordentligt, och att du lämnar din tv-box med tre kablar och fjärrkontroll i lägenheten för att inte bli debiterad. Flyttar du en annan dag i oktober än just den första? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Hämtning av garage- och/eller lägenhetsnycklar som tillhör område:

Mjölby Södra:

Du är välkommen att hämta dina nycklar på eftermiddagen måndag 3 oktober mellan 14.00-15.30. Nycklarna hämtas på områdeskontoret på Stjärngatan 10. Glöm inte att ta med dig en giltig legitimation. Flyttar du en annan dag i oktober än just den första? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Är du sjuk eller tillhör en riskgrupp? Eftersom det är många som flyttar på en och samma dag önskar vi att du som är sjuk eller tillhör en riskgrupp stannar hemma. För att ändå kunna lämna in eller hämta ut nycklarna kan någon annan göra detta åt dig. Vi vill att du i förväg berättar för oss vem det är som kommer för att hämta ut nycklarna så att vi vet att vi lämnar ut nycklarna till rätt person. Hör av dig till din fastighetsvärd Anders eller Ellinor.

Skänninge/Väderstad:

Du är välkommen att hämta dina nycklar på eftermiddagen den 3 oktober mellan klockan 14.00-15.30. De hämtas vid områdeskontoret på Lilla Vallgatan 4 i Skänninge. Glöm inte att ta med dig en giltig legitimation. Flyttar du en annan dag i oktober än just den första? Kontakta oss på telefon 0142-67 77 75 så hjälper vi dig.

Är du sjuk eller tillhör en riskgrupp? Vi vill att du som är sjuk eller tillhör en riskgrupp stannar hemma. För att ändå kunna lämna in eller hämta ut nycklarna kan någon annan göra detta åt dig. Vi vill att du i förväg berättar för oss vem det är som kommer för att hämta ut nycklarna så att vi lämnar ut nycklarna till rätt person.

Mantorp:

Du är välkommen att hämta dina nycklar mellan klockan 14:00-15:30 måndag 3 oktober på områdeskontoret i Mantorp som ligger på Vetavägen 2, ingång på baksidan. Glöm inte att ta med dig en giltig legitimation. Flyttar du en annan dag i oktober än just den första? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Är du sjuk eller tillhör en riskgrupp? Vi vill att du som är sjuk eller tillhör en riskgrupp stannar hemma. För att ändå kunna lämna in eller hämta ut nycklarna kan någon annan göra detta åt dig. Vi vill att du i förväg berättar för oss vem det är som kommer för att hämta ut nycklarna så att vi vet att vi lämnar ut nycklarna till rätt person. Kontakta områdesteamet på telefon 0142-67 77 85.

Mjölby Norra:

Du är välkommen att hämta dina nycklar på eftermiddagen måndag 3 oktober mellan klockan 14.00-15.30. Nycklarna lämnas ut på områdeskontoret på Prästgårdsliden 12, vid vändplatsen. Vi tar emot en person i taget och du får stå utomhus och vänta på din tur. Glöm inte att ta med dig en giltig legitimation. Om du inte har möjlighet att komma då, kontakta fastighetsvärd Sara eller Claes.

Är du sjuk eller tillhör en riskgrupp? Vi vill att du som är sjuk eller tillhör en riskgrupp stannar hemma. För att ändå kunna lämna in eller hämta ut nycklarna kan någon annan göra detta åt dig. Vi vill att du i förväg berättar för oss vem det är som kommer för att hämta ut nycklarna så att vi vet att vi lämnar ut nycklarna till rätt person.

höstträd på vintergatan