Intresseanmälan för nya odlingsbäddar

Under våren har vi arbetat med att anlägga odlingbäddar nedanför fotbollsplanen på Skattegården och äntligen är vi redo att påbörja uthyrningen av dem!

Varje odlingsbädd är 10 kvadratmeter stor och kommer ha en hyra på 100 kr i månaden. I hyran ingår jord samt tillgång till verktyg och andra redskap i den bod som kommer stå i anslutning till odlingarna. Området kommer vara inhägnat och det är bara du som hyr en odlingsbädd som har nyckel och kan komma in. På området finns det även en grill med sittplatser. Det här är ett helt nytt koncept oss och vi hoppas att det kommer bli uppskattat av dig som bor hos oss och saknat möjligheten att kunna odla lite.

Odlingsbäddarna kommer stå klara till 1 juni. Är du intresserad av att hyra en? Mejla till bobutik@mjolbybostad.se senast tisdag 24 maj. Får vi in fler intresseanmälningar än vad vi har odlingsbäddar kommer vi lotta ut dem. Kontrakten gäller tills vidare och den dag du önskar säga upp ditt kontrakt har du tre (kalender)månaders uppsägningstid.

Frågor? Kontakta bobutiken på mejl bobutik@mjolbybostad.se eller telefon 0142-854 54

händer som planterar en blomma