ROT Lilla Vallgatan, Skänninge

Lilla Vallgatan 4, 5, 7 och 8 i Skänninge har genomgått stora renoveringar både invändigt och utvändigt. Förutom renoverade badrum och nya fönster märks nya tak, renoverade balkonger och en ny hiss i området.

130 st Antal lägenheter
1/10-16 Byggstart
1/12-17 Inflyttning

ROT Lilla Vallgatan, Skänninge

Man kan säga att en ROT är en större, mer omfattande renovering och oftast av flera hus samtidigt. Under 2017 genomfördes en sådan renovering på Lilla Vallgatan 4, 5, 7 och 8 i Skänninge.

Nu när renoveringen är färdig har hyresgästerna fått renoverade badrum, ny el och fiber i lägenheterna, nya fönster, taggsystem och elektroniskt bokningssystem i tvättstugorna. Utvändigt har vi bytt tak, reparerat fasader och balkonger, byggt nya inglasade balkonger på Lilla Vallgatan 7, ny hiss och entréutbyggnad på Lilla Vallgatan 5, samt kompletterat utemiljön med bland annat nya grillplatser.

Denna typ av större renoveringar genomför vi med varsamhet och omtanke med kvarboende. Husen ska förhoppningsvis stå kvar i många år framöver och vi vill att våra hyresgäster ska vilja bo kvar i sina lägenheter.