Vi jobbar nära dig!

Vi är ungefär 50 personer som arbetar för dig på alla möjliga olika sätt.

De som du kommer stöta på oftast är några av våra fastighetsskötare, fastighetsvärdar och hantverkare. Det är de som kommer till dig om du har gjort en felanmälan eller om du behöver hjälp med något annat i din lägenhet. Fastighetsskötarna och fastighetsvärdarna arbetar i olika team, fördelat på våra fyra olika områden, och de har även ansvar för den yttre miljön.

På vårt huvudkontor arbetar vår byggavdelning med kommande och pågående byggen & projekt och ekonomiavdelningen med fakturor och hyresavier. Här hittar du även fastighet som planerar och följer upp arbetet med våra fastigheter och marknad som bland annat ser till så att du nås av rätt information på rätt tid. På huvudkontoret finns vår bobutik. Frågor gällande kontrakt, uppsägning och liknande tar du med bobutiken.

Men vad menar vi med att vi jobbar nära dig? Jo, vi tror på att synas ute på våra olika områden. Vi trivs med att röra oss mellan husen och träffa dig som bor hos oss. Våra fyra områden har varsina områdeskontor som du enkelt och smidigt kan besöka med alla möjliga frågor och funderingar. Vi finns även tillgängliga på telefon hela dagen.

Vi arbetar här för att vi trivs med det vi gör och vi tycker om att jobba för dig!

Områdesteam

Våra lägenheter finns uppdelade på fyra områden, Mjölby Södra, Mjölby Norra, Mantorp och Skänninge/Väderstad. Här kan du läsa om vilket område din adress tillhör och vilket områdesteam som arbetar hos dig.

Kontakt

Den personliga kontakten med våra hyresgäster är viktig för oss! Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor.