Bostadsbolagets samarbeten

På grund av rådande coronapademi har många aktiviteter som vi planerat tillsammans med våra sponsrade föreningar ställts in. Alla aktuella event hittar du i vår eventkalender – håll utkik där så att du inte missar något.

Vi på Bostadsbolaget är intresserade av samarbeten i Mjölby kommun och sponsrar aktiviteter eller organisationer där våra hyresgäster i sin tur kan få något i utbyte. Våra samarbetspartners kommer även och visar upp sig på Bostadsbolagets dag som vi anordnar i slutet av sommaren. Är din förening eller klubb nyfikna på detta? Läs mer under riktlinjer för sponsring.

Klicka på respektive logga för att komma till föreningens hemsida.

Mjölby tennisklubb-logga

Mjölby Tennisklubb

Under tidigt höst 2021 kom Mjölby Tennisklubb till vårt bostadsområde Prästgårdsliden för att ha ”tennis på gårn” tillsammans med barn och ungdomar. Alla som var med fick fika och varsin medalj . Det blev en mycket uppskattad aktivitet som vi hoppas även kunna erbjuda våra hyresgäster under 2022.

logga Mantorp hästsportarena

Mantorp Hästsportarena

Under 2021 hade vi glädjen att genomföra dagläger både veckan efter midsommar och under jullovet. Totalt var det 40 barn samlades i Mantorp för en heldag med hästarna på Mantorps travskola. En succé som vi hoppas kunna genomföra även i år. Om restriktionerna släpper räknar vi även kunna bjuda in våra hyresgäster till V75-dagen i början av juni. Mer information kommer.

mjölby södra logga

Mjölby Södra IF

Som sponsor till Mjölby Södra IF erbjuder vi gratis fotbollsskola till alla barn födda 2014-2015 och som bor hos oss. Mjölby Södra har även gjort instruktionsfilmer med tips & tricks du kan träna på hemma. Klicka här för att komma till filmerna.

svartåpadel-logga

Svartå Padel Mjölby

Under hösten 2021 har vi erbjudit våra hyresgäster prova-på tillfälle och gratis fyraveckors kurs i padel.

pingstkyrkan logga

Pingstkyrkan i Mjölby

Tack vare Bostadsbolagets samarbete med Pingstkyrkan erbjuder vi ”lov-kul” till våra hyresgäster. Dessa är dock inställda tills vidare.

Mjölby ai ff logga

Mjölby AI/FF

Bostadsbolaget ser fram emot ett spännande 2022 tillsammans med Mjölby AI FF och hoppas att våra planerade samarbeten kommer att kunna genomföras. Håll utkik på vår hemsida och Facebook .

logga
mjölby hockey-logga
logga
mantorps ff-logga