Sex radhus på 104 kvadratmeter

Vår radhuslänga på Kapellgatan 10 i Mjölby är 2022 års tillskott på bostadsmarknaden. Här erbjuder vi äntligen radhus för dig att hyra. Längan kommer innehålla sex lägenheter. Alla lägenheter har fyra rum och kök på cirka 104 kvadratmeter, fördelat på två plan.

Välkomnande lägenhet i två plan

På bottenvåningen kommer du direkt in i en välkomnande och rymlig hall. Här ligger kök och vardagsrum i en modern öppen planlösning med en separat del för matplats. På nedre plan hittar du även badrum och under trappan finns ett litet förråd. På övervåningen finns tre sovrum, en större klädkammare och ytterligare ett badrum. I badrummet är tvättmaskin och torktumlare placerade. Lägenheterna har genomgående ekparkett och vitmålade väggar. I hallen möts man av klinkers. Båda badrummen är helkaklade med vita väggar och grått golv. Hela lägenheten har golvvärme. Samtliga lägenheter har en generös uteplats i form av en cirka 20 kvadratmeter stor träaltan, med utsikt mot Svartån. Ett staket markerar tomtgränsen och en mindre skärmvägg sitter uppe mellan husen. På framsidan av varje lägenhet finns ett mindre förråd med eluttag och parkeringsplats. Kallhyran för lägenheterna ligger på mellan 12.000 och 12.500 kronor i månaden.

 

Teknisk information

Kallhyra

Kostnad för värme och varmvatten debiteras enligt hyresgästens faktiska förbrukning. Du tecknar själv ett eget abonnemang för detta, precis som du gör för din elförbrukning.

Teknik

Uppvärmning sker med fjärrvärme. Vattenburen golvvärme finns i hela lägenheten. Ventilation sker via ett eget ventilationsaggregat med värmeåtervinning. Fjärrvärmeväxlare och ventilationsaggregat är placerat i WC/Dusch på bottenvåningen. Utvändiga eluttag finns på baksidan vid altanen, samt i kallförrådet vid entrén. Vattenutkastare finns på varje altan.

Kök

Köken har vita släta luckor, vitt kakel ovanför den rostfria diskbänken och grå bänkskiva i laminat. Köket har också en inbyggnadsugn med varmluft och infälld induktionshäll. Vitvaror som finns i lägenheten är diskmaskin samt fullstor kyl och frys.

Badrum

Lägenheterna har två helkaklade badrum med mörkgrått golv och vita väggar. Båda har duschhörna med raka duschdörrar i glas. Här finns också tvättställ med kommod, WC och badrumsskåp med belysning. Tvättmaskin och torktumlare ingår som standard.

Internet och tv

Alla lägenheter är uppkopplade till stadsnätet med fiber och har en egen mediacentral. Basutbudet med SVT-kanaler och TV4 ingår i hyran tillsammans med 1 Mb surf. Du kan själv teckna abonnemang för extra bredbandstjänster och ytterligare tv-kanaler via fiber. Nätverksuttag finns i kök, vardagsrum, matplats och i varje sovrum.

Mobiltäckning

Idag ställs höga krav på framför allt låg energianvändning i nybyggda hus, vilket gör att vi bygger täta hus med energieffektiva fönster. Det medför ibland problem med mobiltäckningen i lägenheterna.

Lägenhetsförråd

Varje radhuslägenhet har ett tillhörande låsbart kallförråd intill ingången till lägenheten. Förrådens storlek är ca 3 kvm. Fast belysning och ett eluttag finns i förrådet.

Uteplats

Till lägenheten hör en egen uteplats som består av en ca 20 kvadratmeter stor och möblerbar träaltan. Uteplatsen nås via en altandörr i lägenhetens vardagsrum. Mellan respektive altan finns en skärmvägg tillsammans med ett staket som avskiljer. Fast belysning och ett eluttag finns på varje altan.

Parkering

En egen bilplats finns intill entrén till varje lägenhet. I övrigt finns det sex carportplatser att hyra för parkering under tak. Vi kommer också att anlägga en mindre områdesparkering där det finns handikapparkering, publika laddplatser och besöksparkering för gäster.

Sophantering och miljö

Miljöhus med kärl för källsortering finns i anslutning till carportplatserna. Hushållssoporna kastas i molok på bostadsområdet.

Övrig information om lägenheterna

Lägenheterna har genomgående ekparkett utom i hallen vid entrén där det är klinkergolv. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och fönsterbänkarna är i kalksten.

Klicka här för att läsa mer om hur vi hyr ut nyproduktion.

ritad bild över hur huset kan komma att se ut
glad familj i ett kök
ritning över en lägenhet

Ritningen visar en av hörnlägenheterna.