Digitala bokningstavlor i tvättstugor – så här funkar det!

I flera av våra hus* har vi elektroniska bokningstavlor till våra tvättstugor. Det innebär att man bokar tvättid digitalt med sin tagg antingen i trapphuset, på webben eller via en app. Tvättiden är då låst till just den som har bokat och ingen annan kan komma in i tvättstugan under den tiden.

Boka tvättid på den digitala bokningstavlan

 • Aktivera bokningstavlan genom att trycka på valfri knapp. För taggen över taggläsare för att öppna din personliga sida. Du flyttar markören genom att att trycka på pilarna höger, vänster, upp eller ner på bokningstavlan. Bekräfta med OK-knappen.
 • Välj Boka.
 • Du får nu upp en kalender i tavlan, fler pass hittar du i den blå pilens riktning. Grön ruta betyder att passet är ledigt.
 • Väj pass genom att flytta den blå markeringen till den dag och tid du önskar boka. Bekräfta ditt val genom att trycka OK.
 • Din bokning är klar och visas i fönstret.
 • Bekräfta och stäng genom att markera Avsluta och sedan OK.

Boka tvättid via webben

För att kunna använda sig av bokning via webben behövs en personlig pinkod, denna pinkod kan hämtas ut på vårt huvudkontor på Burensköldsvägen i Mjölby.

Klicka här för att komma till sidan där du kan logga in och boka tvättid.

Boka tvättid via din mobil

Så kommer du igång med att boka tvättider via appen. För att kunna börja boka tvättstugan via din mobil måste du först logga in på en dator eller surfplatta – följ instruktionerna nedan.

 1. Börja med att gå in på Electrolux sida för tvättstugebokning (se länk nedan) via en dator eller surfplatta.
 2. Logga in med ditt användarnamn som är ditt 8 siffriga lägenhetsnummer inklusive bindestreck, ex 123-45-6-78 (observera att boende på Prästgårdsliden ska utesluta det första bindestrecket och istället skriva 12345-6-78). Ange sedan ditt lösenord (samma som du använder när du bokar tvättider digitalt). Har du inget lösenord? Mejla info@mjolbybostad.se eller ring 0142-85450 så hjälper vi dig.
 3. Klicka på länken ”Använd mobilen för att boka” – då visas en QR-kod.
 4. Ladda hem Electrolux app (Electrolux Vision MOBILE) i din smartphone.
 5. Öppna appen. Logga in med ditt användarnamn och lösenord och scanna QR-koden.
 6. Klart! Nu är dina (och tvättstugans) uppgifter laddade i appen och du kan boka och avboka tvättider enkelt och smidigt var du än befinner dig.

Klicka här för att komma till sidan där du kan logga in och boka tvättid.

*På följande adresser kan du boka tvättid digitalt:

Mjölby – Prästgårdsliden, Järnvägsgatan 2, Lagmansgatan 1, Kyrkogatan 12, Fabriksgatan 3, Skattegårdsgatan 1 E-F, 1 G-H, 3 G-H och 3 I-K och Kungshöga trygghetsboende.

Mantorp – Centrumhuset, Vifolkavägen 3 och Vifolka trygghetsboende.

Skänninge – Trojenborgsstigen och Lilla Vallgatan 4, 5, 7 och 8.

tvättmaskiner och torkskåp