Ekonomi

Vi som jobbar på ekonomiavdelningen heter Jonas, Elisa, Veronica, Marie och Agnes (HR). Om du vill komma i kontakt med oss, maila till ekonomi@mjolbybostad.se eller ring på telefonnummer 0142-85450, välj ekonomi. Om du behöver träffa oss ber vi dig att ringa och boka ett möte med oss för att få bästa service.

I menyn ovan kan du bland annat läsa mer om de olika betalningsalternativ som finns gällande din hyra.

Det går alltid bra att maila oss på: ekonomi@mjolbybostad.se så tar vi hand om ditt mail och besvarar så fort vi kan.

 

Via telefon nås vi på: 0142-854 50, välj ekonomi.

Ekonomiavdelningens bemanning och semester 2023

Under veckorna 24-32 kommer ekonomiavdelningen att ha begränsad bemanning.

Detta innebär att det kan förekomma ett visst eftersläp när det gäller uppdatering av inbetalningar, svar på mail, tillgänglighet på telefon osv. Det gör att det kan se ut som det ligger obetalt på Mina Sidor, trots att betalning skett. Uppdatering av betalningar görs löpande, men med lite eftersläp.

Under semestertiden kommer inga avhysningar/vräkningar att ske. Kronofogden är informerad om detta.

Vet du med dig att du kommer behöva en avbetalningsplan ska du, såsom vår policy säger, ha hört av dig till oss innan hyran eller fakturan är förfallen för att diskutera detta.

Vill du diskutera en avbetalningsplan för augustihyran är det därför egentligen senast måndagen den 31/7 vecka 31 du bör ha hört av dig till oss, men då bemanningen är begränsad utökar vi möjligheten till senast fredagen den 4 augusti.

Har du fått ett inkassokrav finns Alektum Group AB tillgängliga hela sommaren och nås på tel: 031-730 60 75. Har ärendet gått till inkasso är det med dem du gör en eventuell avbetalningsplan.

Det går alltid bra att maila oss på: ekonomi@mjolbybostad.se så tar vi hand om ditt mail och besvarar det så fort vi kan, men det kan dröja ett par dagar extra pga låg bemanning.

Via telefon nås vi på: 0142-854 50, välj ekonomi.

 

Jonas, Marie, Elisa och Veronica önskar en skön sommar!