Fiber, Mjölby och Skänninge

Nu förser vi alla våra lägenheter med bredband via fiber. Det betyder att alla våra hyresgäster kommer att kunna beställa internet, TV, och telefoni från någon av tjänsteleverantörerna som finns i bredbandsnätet.

1697 st Antal lägenheter
1/6-18 Byggstart
1/3-19 Inflyttning
Informationsbrev kommande fiberinstallation

Fiber, Mjölby och Skänninge

Under 2018 går startskottet för vårt efterlängtade projekt att förse alla våra lägenheter med bredband via fiber. Oavsett om man bor i en nyproducerad lägenhet eller i ett äldre hus kommer man att kunna beställa internet, TV, och telefoni från någon av tjänsteleverantörerna som finns i bredbandsnätet. Via Utsikt Bredband får man tillgång till ett stort utbud och man kan själv välja den leverantör, tjänst, och utbud som passar en själv bäst.

Beroende på var man bor kommer arbetet i lägenheten att se lite olika ut, men när allt är färdigt kommer det att sitta ett så kallat datauttag i vardagsrummet som man använder för internet, TV, och telefoni. Som boende hos oss kommer man att få information i god tid om när vi kommer till din lägenhet, vad man ska tänka på, och hur det fungerar. Om du är intresserad kan du redan nu gå in på https://www.utsikt.se/lagenhet2/bostadsbolaget/ (kopiera och klistra in i adressfältet i din webbläsare) och se vilka tjänster som erbjuds.

Här ovan i en röd fyrkant kan du klicka på "Informationsbrev kommande fiberinstallation" för att läsa den information som vi delar ut till alla våra hyresgäster.