Radhus på Östra Lundby

Vår radhuslänga på Kapellgatan 10 i Mjölby är 2022 års tillskott på bostadsmarknaden. Här erbjuder vi äntligen radhus för dig att hyra. Längan kommer innehålla sex lägenheter. Alla lägenheter har fyra rum och kök på cirka 104 kvadratmeter, fördelat på två plan.

6 st Antal lägenheter
Senhösten 2021 Byggstart
November 2022 Inflyttning

Nybyggnation av radhuslänga på Östra Lundby, Mjölby

På bottenvåningen kommer du direkt in i en välkomnande och rymlig hall. Här ligger kök och vardagsrum i en modern öppen planlösning med en separat del för matplats. På nedre plan hittar du även badrum och under trappan finns ett litet förråd. På övervåningen hittar du tre sovrum, en större klädkammare och ytterligare ett badrum. I badrummet är tvättmaskin och torktumlare placerade.

Lägenheterna har genomgående ekparkett och vitmålade väggar. I hallen möts man av klinkers. Båda badrummen är helkaklade med vita väggar och grå golv. Hela lägenheten har golvvärme.

Samtliga lägenheter har en generös uteplats i form av en cirka 20 kvadratmeter stor träaltan, med utsikt mot Svartån. Ett staket markerar tomtgränsen och en mindre skärmvägg sitter uppe mellan husen. På framsidan av varje lägenhet finns ett mindre förråd med eluttag och parkeringsplats.

Markarbeten påbörjades under senhösten 2021 och husen beräknas levereras under slutet av april 2022 av Götenehus. Husen som ska byggas kallas för Kombo Småhus. Inflyttning sker i november 2022.

Onsdag 23 mars släpps lägenheterna för intresseanmälan här på vår hemsida.

Bilden visar ett Kombohus Småhus som byggs i Ekängen, Linköping under hösten 2021.

Här hittar du mer information om de sex radhuslägenheterna.