Jobba hos oss!

Bostadsbolaget i Mjölby är ett helägt kommunalt bolag som äger, förvaltar och utvecklar 2700 lägenheter i Mjölby, Mantorp, Skänninge och Väderstad. Vår vision är Världsvan och hemkär, och vi är stolta över att drygt 92 procent av våra hyresgäster kan rekommendera oss till andra.

Vi är en attraktiv hyresvärd och aktiv fastighetsägare som genom hållbar förvaltning, förvärv och nyproduktion möter framtidens behov och utmaningar. Bostadsbolaget har drygt 50 medarbetare som alla hjälps åt för att våra hyresgäster ska trivas så bra som möjligt. De olika arbetsområden som finns är bygg, fastighet/förvaltning, ekonomi och uthyrning/marknad representerat i olika avdelningar.

Vi tar gärna emot spontanansökningar via vår e-post info@mjolbybostad.se.

sara, erik och torbjörn kommer ner från en trappa

Vi söker Ekonom/systemförvaltare

Som systemförvaltare blir du del av Bostadsbolagets ekonomiavdelning som idag består av fyra personer. Ekonomiavdelningen ansvarar bl a för löpande redovisning, bokslut, budgetarbete, analyser och system.

I rollen ingår de flesta förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning, såsom löpande bokföring, avstämning, utredningsarbete och att biträda vid månads- och årsbokslut.

Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb med stort utrymme för engagemang och eget ansvarstagande. I denna roll ser vi även att du kommer att vara Bostadsbolagets expert på system, vilket bland annat kommer innebära att projektleda uppgraderingar, att underhålla/vidareutveckla användningen av systemen, att samordna supportfrågor och inte minst att vidareutbilda och kompetensutveckla övriga medarbetare i de system vi verkar i. Det kommer främst gälla systemförvaltning i fastighetssystem (Momentum Fastighet), ekonomisystem (Fenix) samt Office 365. I denna del av rollen ingår även att vid behov hjälpa kollegor med installation och handhavande av telefoner och appar.

Eftersom du i din roll kommer ha ett stort kontaktnät med både kollegor och hyresgäster är det viktigt att du har en hög servicekänsla. Om du dessutom, precis som dina framtida kollegor, håller med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra kommer du att trivas hos oss på Bostadsbolaget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom ekonomi eller grundutbildning i system, samt gärna någon vidareutbildning. Du har erfarenhet från liknande tjänst, samt goda språkkunskaper i svenska och engelska. Tjänsten kräver att du har hög servicekänsla, sätter kunden i fokus, är positiv och har en förmåga att lösa problem.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du serviceinriktad och har ett genuint intresse för system. Du är pedagogisk och delar gärna med dig av din kunskap och expertis och vi tror att du gärna tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi tror även att du uppskattar struktur och ordning i ditt arbete och har ett effektivt arbetssätt.

Information och sista ansökningsdag

Ytterligare uppgifter om tjänsten lämnas av Ekonomichef Jonas Haage, genom tfn 0142-85 464 eller e-post jonas.haage@mjolbybostad.se. Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till oss senast 24 februari 2023 via e-post till HR- och Löneadministratör Robert Boklund på e-post robert.boklund@mjolbybostad.se. Skriv ”Ekonom” i rubriken i ditt mejl. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan redan idag!

personal på ekonomiavdelningen

Bostadsbolaget söker Reparatörer inom VVS/Bygg

Är du intresserad av en ny utmaning i ditt arbetsliv? Bostadsbolaget i Mjölby söker nu Reparatörer inom VVS/Bygg med ansvar att utföra reparation i våra fastigheter inom byggserviceområdet.

Om tjänsten

Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra kommer du att trivas hos oss på Bostadsbolaget.

Som Reparatör blir du en del av Bostadsbolagets hantverkargrupp inom Fastighetsservice, som idag har kompetenser inom Snickeri, golvläggning och måleri och ansvarar för reparationer och renovering av fastigheter och dess lägenheter. I denna roll har du ett brett kontaktnät med interna kollegor, externa entreprenörer och hyresgäster. Som Reparatör förväntas du självständigt genomföra reparationer av både större och mindre karaktär, så som tex byte av blandare och enklare VVS jobb, även enklare reparationer inom och utanför lägenheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är hantverkskunnig inom VVS / Bygg och erfarenhet av att arbeta som reparatör. Du skall ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och har lätt för att kommunicera. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift, samt B-körkort. Ditt främsta verktyg för att hantera serviceordrar och tidrapportering sker via din mobiltelefon.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten kräver att du har hög servicekänsla, sätter kunden i fokus, är positiv och har en förmåga att lösa problem. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Information och sista ansökningsdag

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning. Ytterligare uppgifter om tjänsten lämnas av chef för Fastighetsservice Daniel Engmark, tfn 0142-483025. Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till oss senast 28 Februari 2023 via e-post till HR- och löneadministratör Robert Boklund på robert.boklund@mjolbybostad.se Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdag.

joel golvläggare