Ekonomi 

Vi som jobbar på ekonomiavdelningen heter Jonas, Elisa, Veronica, Marie och Agnes (HR). Sofia är vikarie för Veronica under hennes föräldraledighet. Om du vill komma i kontakt med oss, mejla till ekonomi@mjolbybostad.se eller ring på telefonnummer 0142-854 68. Våra öppettider på telefon är vardagar kl. 10-12 och 13-15. Om du vill träffa oss ber vi dig att ringa och boka ett möte med oss för att få bästa service.

I menyn under ekonomi kan du bland annat läsa mer om de olika betalningsalternativ som finns gällande din hyra.

Har du fått ett inkassokrav finns Preventia Finans tillgängliga på telefon 031-10 20 00. Har ärendet gått till inkasso är det med dem du gör en eventuell avbetalningsplan.

Ekonomiavdelningens bemanning och semester 2024

Under veckorna 26-32 kommer ekonomiavdelningen att ha begränsad bemanning och vecka 29 vara helt stängd. Vecka 30-32 finns vi tillgängliga på telefon kl 10-12.

Detta innebär att det kommer vara ett visst eftersläp när det gäller uppdatering av inbetalningar, svar på mail, tillgänglighet på telefon osv. Det gör att det kan se ut som det ligger obetalt på Mina Sidor, trots att betalning skett. Uppdatering av betalningar görs löpande, men med lite eftersläp.

Under semestertiden kommer inga avhysningar/vräkningar att ske. Kronofogden är informerad om detta.

Vet du med dig att du kommer behöva en avbetalningsplan ska du, såsom vår policy säger, ha hört av dig till oss innan hyran eller fakturan är förfallen för att diskutera detta.

Vill du diskutera en avbetalningsplan för augustihyran är det därför egentligen senast onsdagen den 31/7 vecka 31 du bör ha hört av dig till oss, men då bemanningen är begränsad utökar vi möjligheten till senast fredagen den 2 augusti.

Har du fått ett inkassokrav finns Preventia Finans tillgängliga hela sommaren och nås på tel: 031-10 20 00. Har ärendet gått till inkasso är det med dem du gör en eventuell avbetalningsplan.

Det går alltid bra att maila oss på: ekonomi@mjolbybostad.se så tar vi hand om ditt mail och besvarar det så fort vi kan, men det kan dröja ett par dagar extra pga låg bemanning.

Via telefon nås vi på: 0142-854 50, välj ekonomi.

Jonas, Marie, Elisa och Sofia önskar en skön sommar!

personal på ekonomiavdelningen
Profilbild Jonas Haage

Ekonomichef

Jonas Haage
Telefon: 0142-854 64
E-post: Jonas Haage

Elisa Bark Ödenhed

Ekonomi och system

Elisa Bark Ödenhed
Telefon: 0142-854 62
E-post: Elisa Bark Ödenhed

Profilbild Marie Weijhed

Ekonomi

Marie Weijhed
Telefon: 0142-854 63
E-post: Marie Weijhed

Profilbild Veronica Lovensnö

Ekonomi

Veronica Lovensnö
Telefon: 0142-854 53
E-post: Veronica Lovensnö