Holmen i Skänninge

 

Det har nästan gått trettio år sedan Bostadsbolaget byggde bostäder i Skänninge så det är med stor glädje vi tar på oss det uppdraget igen. Skänninge är en gammal ort i kommunen med mycket historia. Här kan du leva det lugna livet. Orten har förskola och grundskola upp till årskurs 9. Här finns även mataffär, vårdcentral, restauranger, idrottsplats och viss detaljhandel. Från Skänninge kan du enkelt pendla både mot Mjölby (och vidare till Norrköping eller Tranås) och mot Motala.

I anslutning till vårt kvarter på Lilla Vallgatan/Mjölbygatan finns en tomt där Coop tidigare låg. Den gamla affärslokalen revs under hösten av 2022 och startskottet för markarbetena i februari 2023. På fastigheten kommer ett hus i fyra våningar att byggas. I huset – som självklart har hiss – kommer totalt 19 lägenheter att finnas i en blandning av 1 – 3 rum och kök. På fastigheten byggs också ett miljöhus, ett hus för lägenhetsförråden, samt en parkeringsplats med bland annat plats för laddning av elfordon.

Lägenheterna kommer att vara färdiga för inflyttning under sommaren 2024. Är du intresserad av att bo här? Se till så att du är aktiverad i vår kö för nyproduktion i Skänninge. Klicka på bilden för att se broschyren med information, hyror och planritningar till samtliga 19 lägenheter.

Tidsplanering

Sommar 2023 – Huset står på plats

Höst 2023 – Uthyrningen startar

2023-2024 – Arbete invändigt

Sommar 2024 – Inflyttning

Klicka här för att läsa mer om hur vi hyr ut nyproduktion.