Arbetsgrupper

Tycker du om att plantera och saknar en yta för det? Eller har du en bra idé över roliga barnaktiviteter som skulle passa här på Prästgårdsliden? Då kanske du skulle vilja vara med i en av våra arbetsgrupper? Vi ses ungefär en gång i månaden i lokalen på Prästgårdsliden 10 för att planera aktiviteter att genomföra eller olika förslag som sedan skickas vidare till Bostadsbolaget. Hör av dig med ett mejl till Alma om du är intresserad att vara med i någon eller några av våra arbetsgrupper.

De tre arbetsgrupper som finns är:

Utemiljögruppen

I utemiljögruppen är vi några stycken som arbetar med utemiljöfrågor. Det kan handla om plantering, sopsortering, bänkar, cykelställ och liknande. Vi träffas ungefär en gång i månaden med ett fokus på att diskutera och vidare utveckla de idéer och tankar vi har för att sedan föra vidare till Bostadsbolaget.

Trapphusvärdar

Trapphusvärdars syfte är att vara en länk mellan Bostadsbolaget och hyresgästerna på Prästgårdsliden. Vi rapporterar om något inte fungerar, om det är något som händer i området och om man har några idéer eller förslag. Trygghetsvärdarna genomför även, tillsammans med personal från Bostadsbolaget, en trygghetsvandring någon gång om året för att se över exempelvis belysning i området.

Aktivitetsgruppen

Vi träffas varje vecka för att planera de aktiviteter vi gör. Vårt mål är att genomföra en aktivitet varje månad och oftast med någon form av matbjudning. Vi har bland annat haft sopplunch, tacokväll, glöggkväll och disco för barn. Alla är välkomna och det är gratis!

Vårens aktiviteter:

  • 24 mars – Vi bjuder på våfflor
  • 5 april- Håll Prästgårdsliden rent!
  • 13 april- Kom och fira Eid med oss!
  • 24 maj- Tacokväll